HEM

PRODUKTKATALOGÅterfÖrsÄljare och evenemangproduktregisteringservice & reparationerGaranti Informationkontakta oss

Opticron uk website

 

 

 

 

 

 

 

Sekretess och Kakfiler

Sekretess policy
Denna policy förklarar hur vi samlar in och använder din information, och avser endast webbsidor som drivs av Opticron.

Vi samlar in olika typ av information om dig, genom din använding av våran webbsida, som hjälper oss att förbättra vår service och tillåter oss att leverera andra tjänster. Det gör att vi kan inhämta anonym information om dig genom din användning av kakfiler.

Vilken information samlar vi?
För att kunna bearbeta förfrågningar för produkt information och andra tjänster är det ibland nödvändigt att be dig om personliga uppgifter.

Den typen av personuppgifter som hämtas, kan vara, men är inte begränsad till; ditt namn, adress, mejladress, typer av produkter inköpta och telefonnummer. Denna information används endast som hjälp för oss att leverera specella tjänster och inte för marknadsföring eller andra aktiviteter.

Vi hämtar också anonym information, om dig och din använding av webb sidor, via kakfiler. Denna information är inte personlig för dig. Du kan vägra tillåtelse för våra kakfiler att samla information om dig. För mer information, se nedanstående avsnitt om kakfiler.

Hur använder vi kakfiler?
Opticron använder Google Analytics som hjälp att förbättra den information vi har på vår webbsida. Google Analytics använder kakfiler för att definiera anvädare, liksom att förse oss med viktiga inslag i deras rapporter till oss. Google Analytics uppdaterar eller sätter in kakfiler endast för att samla data för dessa rapporter. De använder endast kakfiler som skickas till Opticrons domän och kan inte ändras eller hämtas av annan domän.

Följande kakfiler är satta och används av Google Analytics på Opticrons webbsidor:

___utmb – används för webbläsar information
___utmc – används för webbläsar information
___utma – används för unik besöksinformation
___utmz – används att sätta trafikkälla och navigeringsinformation

Hur hanterar eller vägrar du kakfiler?
Om du inte vill att din webbläsare ska tillåta att använda kakfiler, så kan du ändra din webbläsares inställningar. Det är också möjligt att radera existerande kakfiler från din webbläsare. Men, om du blockerar alla kakfiler, så kan det påverka din webbläsarupplevelse och kan göra att delar av vissa webbsidor inte fungerar ordentligt. Hur du ändrar dina sekretessinställningar är olika för varje webbläsare och vi rekommenderar att du besöker följande webbsidor för vidare information om hur du ändrar dina kakfil inställningar:

www.aboutcookies.org
www.allaboutcookies.org

För mer detaljerad information, om hur du raderar och stänger av alla din webbläsares kakfiler, var vänlig klicka här: